simply-flex-european_recruitment

Dienstverlening

simply-flex_dienstverlening

DIENSTVERLENING


Simply Flex levert een breed scala aan dienstverlening. Naast uitzenden en detacheren van Europese vaklieden kunt u bij ons terecht voor: Payrolling, ZZP service, Projectbegeleiding en Advies.

Dit doen we vanuit onze jarenlange ervaring als internationale arbeidsbemiddelaar, vanuit onze technische expertise maar vooral vanuit ons gevoel voor menselijke verhoudingen.


UITZENDEN & DETACHEREN


Uitzenden en detacheren is de kernactiviteit van Simply Flex. Door onze ervaring zijn wij in staat om de wens van de klant te vertalen naar een vakman met de juiste competenties en diploma’s.

Dit doen we snel, efficiënt en transparant. Met flexibele contracten en een all-in uurtarief.

Ook tijdens de opdrachtuitvoering blijft Simply Flex als intermediair betrokken bij zowel opdrachtgever als medewerker.


SIMPLY ZZP


Het strategisch belang van ZZP’ers wordt steeds groter. Simply Flex is specialist in ZZP wet- en regelgeving. Wij beschikken over een groot netwerk van technische ZZP’ers, die allen onze kwaliteitscheck hebben doorstaan.

Simply Flex is een betrouwbare partner voor zowel de ZZP’er als de opdrachtgever. Wij zorgen dat alles goed geregeld is en houden risico’s in de gaten.

ZZP’ers van Simply Flex zijn in het bezit van een rijbewijs, vervoer, VCA-diploma en uiteraard de benodigde gereedschappen en persoonlijke beschermingsmiddelen.


WERVING & SELECTIE


Middels onze innovatieve werving- en selectie technieken en kennis van de Europese arbeidsmarkt hebben wij een groot netwerk van gediplomeerde vakkrachten.

Simply Flex ondersteunt organisaties met de Europese werving en selectie van vaste medewerkers. Technische specialisten. Ook op HBO-niveau.

PROJECTEN & ADVIES


Simply Flex kan u ook van dienst zijn bij:

Payrolling – Simply Flex neemt verloning over.

Inhouse Projecten - Simply Flex regelt op uw locatie alle zaken.

Projectbegeleiding – Simply Flex begeleidt Europese teams op locatie in Nederland.

Europese Arbeidsmarktcommunicatie – Simply Flex werft vaklieden voor u in geheel Europa.

Advies – Simply Flex is uw partner bij alle voorkomende vragen over contracten, veiligheid, administratie, huisvesting en natuurlijk bemiddeling.

Comments are closed.

Telefoon: +31 6 18 53 34 66     E-mail: info@simplyflex.nl