simply-flex_kandidaten

KANDIDATEN


Je bent een vakman en je wilt in Nederland werken. Maar wel interessant werk, met een goed salaris en betrouwbare begeleiding. Simply Flex begeleidt haar medewerkers op en buiten de werkvloer. Wij zorgen
voor meertalige begeleiding, veiligheid- en taaltrainingen, comfortabele huisvesting en vervoer.
Simply Flex werkt voor gerenommeerde Nederlandse technische- en bouwbedrijven. Bij Simply Flex zijn we eerlijk en duidelijk. Dit verwachten we ook van onze medewerkers. Simply Flex voldoet aan alle wettelijke eisen en houdt zich aan de ABU CAO.

WERKWIJZE


Simply Flex is een specialist in techniek. Wij werken voor Nederlandse bedrijven in de bouw, metaal, techniek en industrie. Hierom werken we enkel samen met ervaren en gediplomeerde vakmannen.
Naast een uitgebreid intakegesprek, checken wij altijd referenties en de diploma’s van onze kandidaten.
Wanneer je gaat werken voor Simply Flex zullen wij een uitgebreid introductieprogramma met je doornemen. Wij helpen je met de eerste administratieve zaken en introduceren je bij de opdrachtgever. Je ontvangt alle relevante informatie omtrent arbeidsvoorwaarden, werk- en veiligheidsregels in je eigen taal.

 

ARBEIDSVOORWAARDEN


Al onze medewerkers worden verloond volgens de Nederlandse wet. Het salaris is afhankelijk van je vakmanschap en ervaring. De contractduur is afhankelijk van het project.
Alvorens je aan de slag gaat zullen wij het arbeidscontract en de overige voorwaarden uitvoerig met je doornemen en toelichten. Simply Flex is eerlijk, duidelijk en transparant. Zo voorkomen we teleurstellingen. Mochten er onduidelijkheden of problemen zijn dan staan we altijd voor je klaar.

 

BEGELEIDING


Een tweetalige Projectleider zal je begeleiden. Hij zal je in eerste instantie adviseren op het gebied van wonen, werken en andere regelingen in Nederland. Voor dat je aan de slag gaat zal de Projectleider je uitvoerig informeren omtrent de werkzaamheden en veiligheidsregels.
De Projectleider zal je op de eerste dag introduceren bij de opdrachtgever en is regelmatig aanwezig op de werkvloer. Regelmatig organiseren wij voorlichtingsavonden omtrent veiligheid en overige zaken.

 

WAT VERWACHTEN WIJ VAN U?


  • Veiligheidsschoenen en werkkleding.
  • Juiste basisgereedschappen.
  • Energie, enthousiasme en vakmanschap.

TAAL & VEILIGHEID


Om prettig te kunnen wonen en veilig te kunnen werken is enige Nederlandse uitdrukkingsvaardigheid noodzakelijk. Wij zullen je onderwijzen in de belangrijkste Nederlandse woorden en uitdrukkingen met name binnen jouw vakgebied. Redelijke kennis van de Duitse en / of Engelse taal stellen wij als minimumeis.
De veiligheidseisen binnen de Nederlandse bouw en techniek zijn streng. En terecht. Simply Flex hecht grote waarde aan het welzijn van haar medewerkers en de continuïteit van onze opdrachtgevers.
Simply Flex is VCU gecertificeerd en zal je regelmatig informeren omtrent veiligheidszaken. Een Nederlands VCA diploma is over het algemeen noodzakelijk.

 

HUISVESTING & VERVOER


Simply Flex vindt het belangrijk dat onze medewerkers zich hier thuis voelen. Wij zorgen voor comfortabele huisvesting. In eigen beheer of via gespecialiseerde partners.
Indien nodig zorgt Simply Flex voor veilig vervoer.

 

SIMPLY ZZP


Simply Flex heeft regelmatig interessante opdrachten voor ZZP’ers. Naast passend en continuerend werk ondersteund Simply Flex je in onderhandeling en verzorgt de facturering en incasso. Ook als je voor meerdere opdrachtgevers werkt.
Door onze samenwerking met Pay for People ben je altijd zeker van een tijdige en correcte betaling. Als ZZP specialist adviseren wij je graag omtrent de mogelijkheden en de wetgeving in Nederland.

 

WAT KUNT U VAN ONS VERWACHTEN?


  • Interessant werk bij gerenommeerde bedrijven.
  • Loon volgens Nederlandse Wet.
  • Stipte betaling.
  • Comfortabele huisvesting.
  • Begeleiding op en buiten het werk.
  • Administratieve begeleiding.