simply-flex_betonstaal

Opdrachtgevers

opdrachtgevers simply-flex bouw en techniek

OPDRACHTGEVERS


Elke organisatie is gebaat bij gemotiveerd en gekwalificeerd personeel. Vaak op korte termijn. En zonder veel gedoe. Dat begrijpen wij bij Simply Flex heel goed. Door onze innovatieve werkwijze en uitgebreide netwerk zijn wij in staat om snel betrouwbaar personeel te leveren. En vinden wij de beste vakkrachten niet in Nederland dan vinden we ze ergens anders in Europa.

Simply Flex verzorgt alle facetten van de tewerkstelling. Van veiligheidsinstructies tot correcte uitbetaling. Altijd onder professionele begeleiding op en buiten het werk. Indien nodig verzorgen wij ook het vervoer en de huisvesting.


WERKWIJZE


Door onze langdurige ervaring met Europese arbeidsbemiddeling binnen technische omgevingen, zijn wij in staat om snel en op effici├źnte wijze de juiste vakkracht voor u te vinden.

Dit doen we natuurlijk wel zorgvuldig. Middels een uitvoerige intake van de opdracht, een strenge selectie van kandidaten en een uitgebreid referentieonderzoek.

Ook tijdens de uitvoering van de opdracht blijft Simply Flex sterk betrokken. Bij zowel de opdrachtgevers als flexkrachten. Correcte en tijdige betaling zijn voor ons vanzelfsprekend.
Hierdoor kunnen we onze opdrachtgevers altijd continuïteit en flexibiliteit garanderen.

BEGELEIDING


Tijdens de opdrachtuitvoering blijft Simply Flex sterk betrokken. Zowel met de opdrachtgever als de medewerkers. Hierdoor kunnen we snel ingrijpen of bijsturen indien dat nodig is.

Fouten worden gemaakt. Ook bij Simply Flex. Hiervoor nemen wij altijd onze verantwoordelijkheid. We lossen het probleem op en zorgen dat het niet meer voorkomt. Simpel.

Ook buiten het werk begeleidt Simply Flex haar medewerkers met de verschillende aspecten van wonen en werken in Nederland.


PAY FOR PEOPLE


Voor de verloning en facturering werkt Simply Flex samen met Pay for People. Hierdoor kunnen wij altijd tijdige en correcte betaling aan de medewerkers garanderen. En houden wij het factureringsproces overzichtelijk en simpel.

Pay for People verzorgt voor ons de NEN-4401 certificering, de SNA inschrijving en het ABU lidmaatschap. Simply Flex is VCU gecertificeerd en voldoet aan alle wettelijke verplichtingen voor (internationale) arbeidsbemiddeling.


TAAL & VEILIGHEID


Simply Flex werkt enkel samen met Nederlands, Engels of Duits sprekende kandidaten. Het niveau van taalvaardigheid wordt vooraf afgestemd met de leidinggevende. Indien wenselijk verzorgen wij taalcursussen.

Veiligheid staat voorop bij Simply Flex. Onze medewerkers ontvangen voor aanvang van de werkzaamheden uitgebreide werk- en veiligheidsinstructies. Wij verzorgen regelmatig toolboxmeetingen en voorlichtingsavonden.

Simply Flex is VCU gecertificeerd en waar nodig zijn onze medewerkers in het bezit van een VCA diploma.

HUISVESTING & VERVOER


Simply Flex vindt het belangrijk dat onze medewerkers zich hier thuis voelen. Wij zorgen voor comfortabele huisvesting. In eigen beheer of via gespecialiseerde partners. Indien nodig regelt Simply Flex veilig vervoer.

Hierdoor staan medewerkers van Simply Flex iedere dag uitgerust, gemotiveerd en op tijd op het werk.

WAT KUNT U VAN ONS VERWACHTEN?



  • Snelle levering van gemotiveerde vaklieden.
  • All-in tarieven ongeacht werklocatie.
  • Medewerkers worden zoveel mogelijk gehuisvest dichtbij projecten.
  • Eerlijke en duidelijke communicatie.
  • Alle benodigde certificaten.
  • Ervaren en betrokken begeleiding.
  • Afspraak is afspraak.

simply-flex_meer-info

Comments are closed.

Telefoon: +31 6 18 53 34 66     E-mail: info@simplyflex.nl