simply-flex_metaal

Simply Flex

simply-flex

OVER SIMPLY FLEX


Simply Flex brengt Europese vaklieden en Nederlandse bedrijven in Bouw & Techniek bij elkaar. Bij Simply Flex houden we van eerlijkheid en duidelijkheid. Voor alle partijen. En we maken het niet onnodig ingewikkeld. Gewoon de beste vakmensen leveren en doen wat je zegt. Zo simpel is dat.


ACHTERGROND


Simply Flex is begin 2014 opgericht door Marcin Mokrzan. Marcin heeft in 2003 het Economisch Lyceum afgerond en is vervolgens gaan studeren aan de Economische Academie van Oscar Lange in Wroclaw (Polen). In 2004 is Marcin naar Nederland gekomen. Eerst heeft hij een aannemingsbedrijf opgericht en sinds 2007 is hij werkzaam in de arbeidsbemiddeling.

Inmiddels heeft Marcin ruime ervaring met het tewerkstellen van vaklieden binnen de bouw en techniek. Daarnaast heeft hij diepgaande kennis van Europese arbeidswetgeving, veiligheidsregels, administratieve- en operationele processen. Marcin zijn aanpak kenmerkt zich door daadkracht, respect en openheid.

PARTNERS


Om de kwaliteit van ons brede pakket aan dienstverlening te kunnen garanderen, werken wij samen met verschillende professionele partners. Naast de payrollorganisatie Pay for People werken wij samen met specialisten op het gebied van huisvesting en vervoer.

Tevens werken wij samen met wervingsbureaus in Polen en diverse erkende opleidingsinstanties.

VISIE


Simply Flex gelooft in het belang en de toename van Europese arbeidsmobiliteit. Daarnaast is het structurele tekort aan gediplomeerde vakkrachten in Nederland een feit.

Simply Flex wil een betrouwbare intermediair zijn voor Nederlandse bedrijven en Europese vakkrachten. Met inachtneming van alle wettelijke- en veiligheidsregels en vooral met gevoel voor menselijke verhoudingen, vakkundigheid en flexibiliteit.
simply-flex_contact

Comments are closed.

Telefoon: +31 6 18 53 34 66     E-mail: info@simplyflex.nl